Yeni Bir Web Sitesine Neden İhtiyaç Duyulur?

|
Yeni Bir Web Sitesine Neden İhtiyaç Duyulur?

Website yaptırma zorunluluğu gibi saçmalıklara kulak asmayın. Biz kesinlikle zorunluluk konusunu telaffuz dahi etmiyoruz. Gerçekten interneti iş potansiyelini arttırmak isteyen, bu konuda kafasında soru işaretleri olan ziyaretçilerimize hitap ediyoruz.

Web sitesine sahip olmak, firmanıza yepyeni kapılar aralar. Ürünlerinizi daha çok satabilmek için hedef kitlenize etkin şekilde ulaşıp ürünlerinizi ve firmanızı tanıtmanız gerekir. En geniş kitlelere, en uygun maliyetler, 24 saat kesintisiz sadece web sitenizle ulaşabilirsiniz. Bu nedenle web siteniz, ürün ve hizmetlerinizin daha hızlı ve daha çok pazarlanmasını sağlar.

Gelin sizlere detaylı olarak neden bir web sitesine ihtiyaç duyulduğunu anlatalım.

Yeni Müşterilere Ulaşmak İçin

Firmalar faaliyetlerine devam edebilmek için mutlaka yeni müşterilere ihtiyaç duyarlar. Var olan sürekli müşterilerinizin ne zamana kadar sizinle çalışacağını bilemeyiz. Onlar hep sizi tercih etseler de, işleri bozulup firmalarını kapatırlarsa siz müşteri kaybetmiş olursunuz.
Firmanızın büyümesi için sürekli yeni müşteriler kazanmanız gerekir. Böylece işinizi şansa bırakmayıp, firmanızın geleceğini garanti altına almış olursunuz.

Kolay Ulaşılabilirlik İçin

Web sitesi olan bir firmaya dünyanın her yerinden ulaşılır. Firmanız, web sitesi sayesinde kendisini tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakalar. Firmanıza daha geniş kitleler tarafından kolayca ulaşılır. Başka hiçbir reklam platformu (radyo,tv,dergi, katalog vs..) web sitesi gibi dünyanın her yerinden 24 saat boyunca ulaşılabilir değildir. Firma ve ürün bilgilerinize dünyanın her yerinden 24 saat boyunca ulaşılabiliyor olmasının, firmanıza sağlayacaklarını hiç düşündünüz mü?

Etkili İletişim Kurmak İçin

Reklam uygulamaları içinde çift yönlü iletişime olanak veren platform sadece web siteleridir. TV, gazete ve broşür reklamlarında iletişim hep tek yönlüdür. Web sitesi üzerinden çift yönlü iletişim sağlanabilir. Siz web sitenizde, firmanızı tanıtır, ürünlerini sunarsınız. Ürün hakkında daha fazla bilgi talepleri, siparişler, firmanız hakkında yorumlar ve benzeri bilgileri alabilirsiniz.
Web siteniz sayesinde, potansiyel müşterileriniz, bayileriniz, üyeleriniz sizinle masrafsızca iletişim kurabilirler. Onlara bu imkânı sunuyor olmak bile, sizin müşteri memnuniyeti kavramını ne kadar önemsediğinizi ispatlar. Özellikle yenilikleri takip eden mobil uyumlu web tasarım size büyük prestij ve vizyona kavuşturur.

Kolay Satış İçin

Günümüzde e-ticaret uygulamaları ile birçok ürün ve hizmet internet üzerinde online olarak satılmaktadır. Bir E-Ticaret sitesine sahip olarak internete bir şube açmış olursunuz. Siz dışarıdayken, uykudayken bile siteniz sürekli olarak çalışır, ürünlerinizi tanıtımı yapılır, satışlar yapar.
Dünyadaki örneklerine baktığınız zaman yıllık milyar dolar cirolar yapan e-ticaret siteleri göze çarpmaktadır. Türkiye’de milyonlarca dolarlık ciro yapan E-ticaret siteleri mevcuttur ve bunların birçoğu küçük bir site olarak kurulup bu işe başlamışlardır.  
Sizler de kendi web sitenize kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Önce ne yapmanız gerektiğine karar verin daha sonrasında ise o kararınızı gerçekleştirin. İhtiyacınız olan profesyonel destek ile Otalya yazılım olarak yanınızdayız.


Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz