Covid-19 Önlemlerimiz

Covid-19 Önlemlerimiz

Şubat 2020 döneminden günümüze kadar maalesef tüm halkımız covid-19  pandemi sebebiyle olağanüstü hal durumunda yaşamaktadır. Zor günlerde ofisimizde dönem dönem değişkenlik göstersede sürekli teyakkuz halindeyiz. Nisan 2020 - Haziran 2020 dönemleri boyunca tüm personelimizi evlerinden çalışmalarını sağladık. Özellikle ofisimizin hijyen standartlarına dikkat etmeye özen gösterdik.

Öncelikle belirtmemiz gereken konu şudur, web tasarım ve yazılım konusunda sunduğumuz kaliteli hizmetler her şartta devam etmektedir.

Tabi ki,  Maske ve ortak kullanım alanlarında kişisel temizlik kurallarımıza  ekibimiz  özenle takip etmektedir. Bu sebeple uzun süreli olmaksızın da olsa ofisimize kesinlikle maskesiz girilmemektedir.

Ağustos 2020'den günümüze kadar da ofisimizde dönüşümlü çalışma ortamı sağlayarak ekibimizin sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek çalışmalarına özen göstermekteyiz.

Tabi ki, müşterilerimizden aldığımız telefon çağrılarında da özellikle belirttiğimiz gibi Covid-19 tedbirleri çerçevesinde Otalya Yazılım ofisimizide Müşteri + Ekip birlikte çalışmayı sonlandırdık. Uzaktan iletişim (telefon, e-mail, Online Konferans) yöntemleri ile projelere ara vermeden çalışmaktayız.


Bu zor zamanlarda proje çalışmalarımıza daha özenle yaklaşıyoruz. Biliyoruz, yakın zamanda bu günler geride kalacak ve ofisimizde çay keyfi ile müşterilerimizle sohbetlerimize kavuşacağız.

Sağlıkla kalın efendim..


Atilla.