Web Site ve Yazılımlarda SMS Entegrasyonu

|
Web Site ve Yazılımlarda SMS Entegrasyonu


Günümüzde birçok web sitesinde kullanılan, kurumsal kimlik kazanmak isteyen her web sitesi ve yazılımların kullanmak istediği bir sistemdir. Kişi telefon numarası doğrulamak, sisteme giriş yapmak, ekstra kimlik doğrulaması gibi güvenlik seviyesini iki kat yukarı taşımak isteyen herkesin kullanmak isteyeceği bir sistemdir. Antalya Sms Entegrasyon ve programlama alanında verdiğimiz hizmeti kullanıcılara sunmaktayız.

SMS Sistemleri Kimler İçindir ve Nerelerde Kullanılır?

Kargo firmaları, üyelik bilgilendirme ve şifrelendirme gibi kullanıcıya sağlanan ekstra hizmetler için cihazların uzaktan kontrolü, uzaktan kitleme gibi belirli kelimelerin tanınarak işlendiği sistemler, eğitim kurumları, bilgilendirme mesajları, toplu sms sistemleri, e-ticaret sistemlerinin bildirimleri için kullanılmaktadır. Sistem bir kez ihtiyaca uygun kodlanır. ASP, PHP, JAVA gibi birçok sistem ile uyumlu çalışır. Sms entegrasyonu için sistem tabanını değiştirmeniz gerekmez. Sistem sms gönderim olarak çalışırken aynı zamanda detaylı raporlandırma yapmaktadır. Sisteme yeni bir sistem kurmaya gerek kalmadan detaylı raporlandırma alabilirsiniz. Günümüzde güçlü şifreleme kullanmak zorunda olan bankalar ve e-ticaret siteleri için kullanım zorunlu hale gelmiştir. Okullar ve eğitim kurumları daha kurumsal bir görünüm yaratmak için bu sistemi kullanmaktadır. Bunun dışında otomasyon sistemlerince sıkça kullanılmaktadır. Antalya Sms Entegrasyon firmamız olarak stabil çalışan bir sistem ve her tüketiciye uygun hizmet vermek için buradayız.

Entegrasyon Süreci Nasıl İşler?

Kullanıma sunduğumuz WEB SERVİCE, XLM, HTTP GET gibi sistem çeşitlerimizden size uygun olanı seçtikten sonra sizin kullanımınıza karar verip sistem üzerine kolayca ekleyebileceğiniz eklenti ile deneyip kararınızı verebilirsiniz. Deneme durumunuza göre karar verilerek raporlama ve gönderim seçeneklerinizi belirleyebilirsiniz. Böylece sms sisteminiz kodlanırken başlangıçtan itibaren özelleştirilebilir. Kendi sisteminize yüzde yüz uygun scriptleri alabilirsiniz. Antalya Sms Entegrasyon firmaları arasından bizi bir adım öne çıkaran en büyük özelliğimiz de budur. Sistemin stabilitesi için bu metot diğer sistemlerden çok daha sağlıklı işlemektedir. Farklı yapılarda kullanılan bu sistem güvenlik açıklarının oluşmaması için kodlamanın yüzde yüz sizin için özelleştirilmesi çok önemlidir. Çoğu kurumsal firma için bu konu diğerlerine nazaran daha fazla önem taşımaktadır.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz