Web Tasarım Yapan Firmalar

|
Web Tasarım Yapan Firmalar

Nedir bu web tasarım?

Web tasarım, kelime anlamı olarak, web tabanlı bir uygulamanın (kurumsal websitesi, e-ticaret sitesi, mobil website, mobil uygulama, online portal yazılımlar, web tabanlı özel yazılımlar v.b.) planlama ve geliştirilme sürecidir.

Web tasarım yapan firmalar aslında ne iş yapar?

Aslında bir web tasarım firmasının yaptığı bir internet sitesinden daha fazlasıdır. Bir web tasarım firması kurumsal firmanızın internetteki kimliğini oluşturur. Bir firmanın referanslarını, ürünlerini ve gelecekteki projelerini dijital ortamda sunmanın en iyi yolu bir web sitesi tasarlatmaktır.

Web tasarım yapan firmalar nasıl çalışır?

Web tasarım yapan firmalar web sitesi yaptırmak isteyenlerin tüm isteklerini dinlerler ve onların isteklerini en iyi şekilde web sitesine aktarmaya çalışırlar. Tabii ki bu bizim vizyonumuz. Aynı şeyi diğer firmalar için söyleyemeyiz : ) Neden mi bunu diyoruz? Çünkü piyasada verdiğiniz ücreti karşılamayan, işi yarıda bırakıp kaçan birçok web tasarım “yapanlar” bulunmakta. Sizin yapmanız gereken ise referansı yüksek, teknik desteğini aksatmayan, isteklerinizi hızlıca hayata geçirebilen, profesyonel kadrosu ile tasarımı ve kodlamayı sıfırdan yapan bir yazılım firması ile anlaşmanızdır.

Peki web tasarım firması seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Bu soruya birden fazla cevap alabilirsiniz. Kimisi popülariteden dolayı bir yazılım firmasını önerirken kimisi çok uygun fiyatlı olduğu için o yazılım firmasını tavsiye edebilir. Ancak firmasının her bilgisini ve web sitesini bu ucuzluğa teslim etmektedir. Bu yanlış bir harekettir. Piyasada işinizi çok uygun fiyata yapacağını, her türlü teknik desteği sağlayacağını iddia eden firmalar çok fazla sayıda bulunabilir ancak web sitenizin kaç günde yayına açılacağı, ne kadar stabil çalışacağı ise meçhul durumda olur. Web tasarım yapmadığı halde web tasarım işi alıp sizi günlerce oyalayan, sitenizin yayına açılma süresini haftalarca, aylarca uzatan kişiler de bu sektörde oldukça fazla bulunmaktadır. O tür çalışanlara güvenmek paranızı ve en önemlisi zamanınızı çöpe atmaktır. 

Otalya Yazılım niçin en doğru seçim?

Yukarıda anlattığımız olaylardan dolayı mağdur olmak istemiyorsanız, kendinize özel tasarımlar ve yazılımlar ile internet üzerinden kimliğinizi belirgin bir şekilde ifade etmek istiyorsanız burada biz devreye giriyoruz. Otalya Yazılım 2004 yılından bugüne profesyonel ekibi ile isteklerinizi kısa zamanda ve en uygun fiyatlar ile kullanıcıların hizmetine sunuyor. Otalya olarak en iyi web tasarım firması olduğunu iddia etmemizin sebebi ise referanslarımızdır. Biz müşterilerimizin isteklerine “iş” değil “proje” olarak baktığımız için her yeni projede daha fazla motive olmuş şekilde başlıyoruz ve sizin web siteniz için en iyisini en kısa sürede ortaya koymak için çalışıyoruz. Bizim için en önemli üç madde; Kısa sürede, uygun fiyatlı ve en iyisini ortaya koymaktır. Sizin de bir web sitesine ihtiyacınız var ise referanslarımızı inceleyebilir ve bize ulaşabilirsiniz.


Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz