Web Tasarım Müşterilerimiz Neden 2 Adım Önde?

|
Web Tasarım Müşterilerimiz Neden 2 Adım Önde?

Otalya Yazılım'ın tüm web tasarım müşterileri neden 1 deÄŸil 2 adım önde? Evet kabul ediyoruz, bu söz iddialı oldu, ama  Otalya Yazılım'ın tüm avantajlarını ve IT birikimini tanıyınca, siz 3. adımı da göreceksiniz.

Ücretsiz yıllık bakım ve destek hizmetimiz ile sürekli yanınızdayız!

Otalya Yazılım olarak bizi tercih etmenizi gerektiren birçok neden var. Profesyonel kadromuz, uygun fiyatlarımız, projelerimizi hızlı ve güvenilir bir ÅŸekilde yayına açmamız, müşterilerimizin web sitesinde istediÄŸi özelliklerden yararlı olabileceÄŸini düşündüğümüz daha fazla özelliÄŸi koymamız, müşterilerimizin web siteleri hakkındaki sorunlarını hemen çözmemiz vb. gibi. Ancak bu özelliklerin dışında çok önemli bir detay daha Otalya Yazılım farkı ile sizlerle. 
Ãœcretsiz olarak yıllık bakım ve destek hizmetinizi yapıyoruz. Bu özelliÄŸimiz de bizi Antalya’nın en iyi web tasarım firması yapıyor. 

3 Aylık Ücretsiz SEO Desteği ile rakiplerinizden öne geçiyorsunuz

Websitenizin geliÅŸtirme sürecinden sonra, yani ödeme yaptıktan sonra sırtımızı asla dönmüyoruz. Yayınlandığı günden itibaren 3 ay boyunca SEO konusunda destek veriyoruz. İçeriklerinizin hızlıca Google, Yandex, Bing vs. arama motorlarında üst sıralarda indexlenmesini saÄŸlıyoruz. 
Bunu neden mi yapıyoruz? Biliyoruz ki, sizi işinizde 1 numara yapmak, bizi de web tasarımda 1. numara yapmak demektir.

Nedir bu yıllık bakım ve destek? 

Web siteniz yayına açıldıktan sonra sürekli sitenizin durumunu takip ediyoruz web sitenizin herhangi bir içerik güncellemenizden sonra oluÅŸan aksaksılıkları siz fark etmeden bile biz çözmüş oluyoruz. Yıllık bakımda birçok web tasarım firması sizden çok fazla ödeme isteyeceklerdir. Biz ise herhangi bir sorunda sizin tek bir telefonunuzla, mailiniz ile veya ofisimize uÄŸrayıp daha çayınızı bitirmeden o sorunu halletmiÅŸ oluyoruz.  

Web Tasarım'da Garanti Otalya Yazılım'da

Otalya Yazılım yıl boyunca websiteniz ile ilgili teknik aksaklık ve kesintisiz hosting sağlama konusunda garanti veriyor. Ve bunu 1 yıl değil, yenilenen hosting ödemelerinize de dahil ediyor. Bunun anlamı; Otalya Yazılım'da kaldığınız sürece hiç bir zaman kafanız ağrımıyor.
Biz Antalya’nın en iyi web tasarım firması Otalya Web Tasarım olarak web tasarım iÅŸlerimizde profesyonel kadromuz ve geniÅŸ referansımız ile sadece size özel tasarım ve yazılımla web sitenizi en uygun fiyata hazırlıyoruz. 
Sizler de bir web sitesi yaptırmayı düşünüyorsanız ister telefon ile, ister web sitemiz üzerinden veya isterseniz ofisimize gelip sözleşmeli, güvenilir ve hızlı bir şekilde web sitenizi yapabiliriz.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz