Web Tasarım Kullanım Alanları

|
Web Tasarım Kullanım Alanları

"Web tasarım asla tek başına web tasarım değildir." cümlesi bizim ağzımızda sakız oldu. Yeri geldiği her yerde kullanmaya da devam ediyoruz.

Sektörlere göre web tasarımı bileşenleri, amaçları ve alt yapı yazılımları mutlaka değişkenlik göstermektedir. Otalya Yazılım ekibi olarak geniş sektörel tecrübemiz ile bu farklılıkları en verimli şekilde ürünlerimize yansıtıyoruz.

Şimdi kısa kısa hangi sektörlerde, web tasarımın kullanım alanları nelerdir- inceleyelim;

Basın & Medya

Günümüzde internet ve mobil cihazların kullanım oranı günden güne artış göstermektedir. Bu nedenle basılı gazete, dergi vb. araçların kullanımı azalmıştır ve azalmaya devam ediyor.. Basın ve medya kuruluşuna sahipseniz özenilmiş bir tasarımla yapılmış ve tüm platformları destekleyen web siteniz ile içeriğinizin daha fazla kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Yaptığımız çalışmalar ile ziyaretçileriniz gözünü yormadan ve sitenizde rahat vakit geçirmesini sağlıyoruz. Böylece sitenizi daha tercih edilebilir kılıyoruz.

Eğitim 

Eğitim öğretim ve okul alanlarında veliler çocukları için internette araştırma yaparken eğitim öğretim veren kurumun web sitesinin ne kadar kullanışlı olduğuna ve ne gibi hizmetler verdiğini incelerken eğitim öğretim verilen yer hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve görsellik açısından kaliteli içerikler görmek ister. Web tasarım kalitesi eğitim kurumlarının ziyaretçilerine verdiği önemi de yansıtması bakımından vitrin konumundadır.

Emlak & Gayrimenkul 

Emlak ofislerinin veya gayrimenkul danışmanlık firmanız için edindiğiniz portföylerinizi sergilemeniz gerekmektedir. Tüm cihazların desteklediği (bilgisayar – tablet – telefon) bir web sitesi kullanmak sizin işlerinizi ne kadar özenle yaptığınızı gösterecek bir referanstır. Bizde sizin işlerinizi önemsiyoruz ve portföylerinizi en iyi halde sergilemek için çalışıyoruz.

Otel & Turistik Tesis 

Otelinizin ve Turistik tesisinizin tanıtımını yapabileceğiniz en iyi yer bir web sitesidir. Gerekli görseller ve görsellere uygun renkler ile hazırlanan web sitesi ziyaretçinin sitede sıkılmadan gezmesini sağlar. Misafirlerinizin rezervasyon kayıtlarını ev rahatlığında yapabilmesi için online rezervayon modüllerini de ürünlerimizde sunuyoruz.

İnşaat

Bir inşaat yapımında müşteriye projenizi görsel olarak aktarabileceğiniz en etkili yöntem bir web sitesidir. Tasarımı tüm cihazlara uyum sağlayan inşaat firması web sitesi kullanmak yaptığınız işleri müşteriye aktarırken size kolaylık sağlayacaktır. Bu web sitesi aynı zamanda iş sahanızı ve müşterinizi arttıracaktır. 

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz