Web Tasarım Garantisi

|
Web Tasarım Garantisi

Web tasarımı; birbirinden farklı tasarım fikirleri harmanlayıp, belirli bir amaç doğrultusunda tasarımın yazılıma dönüşme işlemidir. Bu adımlar tamamlandığı an ortaya bir web sitesi çıkar. Bu web site bir tarayıcı yardımı ile birçok kullanıcıya erişir.

Web tasarım aşamaları nelerdir? Bütün web tasarım firmaları sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir mi? Sizlere sunulan her web tasarım hizmeti sizler için uygun mu? Peki, sizlere web tasarım garantisi veriyorlar mı? Gelin bu soruları birlikte cevaplandıralım.

Anlaşılabilir tasarım; web tasarımında kullanılacak olan çizimler ve metinler, ilk bakışta, kolay algılanabilir düzeyde olmalıdır.

Renk uyumu; kullanılacak renkler, bir kurumun veya kuruluşun marka niteliğini taşıdığı için renk seçimleri yapılacak işe göre uyumlu hale getirilmelidir.

Grafik ve yazı fontları; web tasarımın aşamaları arasında önemli başlıklardan biride grafik ve yazı fontudur. Logo, fotoğraf veya ikonlar karmaşık yapıda olmamalıdır. Anlaşılır bir yapıda ve kullanılan içeriğe uygun olmalıdır. Yazı fontu ise kullanıcının gözünü yormayacak şekilde grafik tasarıma uygun seçilmelidir.

Web tasarım nedir? Web tasarımın aşamalarından bahsettik. Peki, Web tasarım garantisini sizlere sunan, Otalya Yazılım ile tanışmaya ne dersiniz?

Otalya Yazılım, sizlere nasıl bir Web tasarım garantisi sunuyor bunları inceleyelim.

Web tasarım firmalarının kullandığı hazır temalar ( wordpress, joomla, wix vs. ) yerine, sıfırdan size özel yazılım yazmaktayız. Size sunduğumuz bu yazılımda bozulma, yavaşlama gibi olumsuz durumların olmayacağının garantisini sizlere sunmaktayız. Bu garanti ve taahütlerimizi sözleşme ile size sunmaktayız.

Web tasarım firmaları gibi web sitenizi yaptıktan sonra sizinle irtibatımızı kesmiyor, web tasarım hizmetimizde, size yıl boyunca ücretsiz teknik servis sağlıyoruz. Anlamadığınız, yardıma ihtiyacınız olduğu an, yıl boyunca sizlerin yanındayız.

Web sitenizi yapınca bitti deyip, sizlere teslim etmiyoruz. Web sitenizi mobil ve tablet uyumlu hale getirerek her alanda kullanılmasını sağlıyoruz.

Herhangi bir değişiklik olacağı zaman web tasarım firmanızla, telefon başında veya mail yoluyla anlaşmak yerine, sizlerin rahatlıkla kullanabileceği bir yönetim paneli sunmaktayız. Bu yönetim panelinin nasıl kullanmanız gerektiği hakkında sizleri bilgilendirdikten sonra artık web sitenizdeki değişiklikleri rahatlıkla yapabilir hale geleceksiniz. Web sitenizin yönetimi artık sizin parmaklarınızın ucunda olacak.

Web tasarım hizmetimizde, benim istediklerim çok farklı, çok fazla bilgi içeriyor diyebilirsiniz, ama Otalya Yazılım olarak birçok alanda hizmet verdiğimiz için istekleriniz ve arzularınızı gerçekleştirmek bizleri mutlu edecektir. Basın ve Medya, E- Ticaret, Eğitim Ve Okul, Emlak, Firma Rehberleri, Otel Ve Pansiyon, İnşaat, Kurumsal, Mobilya Ve Ahşap, Online Transfer, Nakliyat ve Taşımacılık, Sağlık, Turizm Ve Seyahat Acentası gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.


Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz