Web Sitesi Üzerinde Online Transfer Rezervasyon İşlemleri

|
Web Sitesi Üzerinde Online Transfer Rezervasyon İşlemleri

Günümüzde internetin kullanım oranı ve kullanım alanı arttığı için günlük alışverişten tutun, evimizde veya ofisimizde alacağımız bir temizlik hizmetine kadar internet üzerinden yapar olduk. İnternet denilince akla hemen bilgisayar üzerinden internet kullanımı gelse de şu an en popüler olan internet kullanımı mobil internet kullanımıdır. Mobil internet kullanımı önümüzdeki yıllarda bilgisayardan internet kullanımı geçeceğini bariz olarak gösteriyor. Artık insanlar telefon ile konuşarak işlerini halletmek yerine birkaç tık ile mobil internet sayesinde günlük işlerini bilgisayar kullanmadan cep telefonu ile halledebiliyor. 

Bu yüzden yeni yapılacak olan web sitelerinin tüm platformlarla (bilgisayar, mobil, tablet) uyumlu yapılması şart hale gelmiş durumda. Bu gelişmelere karşılık internet üzerinden yapılabilecekler listesine otel rezervasyonları, havalimanı ve otogar transferleri ve en önemlisi de turistik tur düzenleyen şirketler de eklendi. İnternetin nimetlerinden geç faydalanmaya başlayan transfer ve turistik tur düzenleyen firmalar henüz hiçbir şey için geç kalmış değil. Eskiden alacağınız hizmet için tek tek firmaları arayıp şu tarihte yer var mı? Ulaşım nasıl yapacağız? Vb. gibi sorunların önüne internet üzerinden rezervasyon ile geçilmiş durumda. 

Oteller, transfer firmaları ve tur şirketleri sürekli rezervasyon ile çalışan şirketler oldukları için müşterilerine anlık olarak o gün için hizmet vermek zorundadırlar. Mobil internet kullanımından sizlere bahsetmiştik. Rezervasyon işlemlerinin yapılacağı web sitesinin tüm platformlar ile uyumlu olması da çok önemli bir olaydır. Bizler de Otalya Yazılım olarak Antalya’da birçok transfer ve tur firmasına rezervasyon sistemli, tüm platformlara uyumlu ve arama motorlarında üst sıralarda bulunan web siteleri yapmış bulunmaktayız. 

Peki online rezervasyon sistemi içerisinde neler mi var? Gelin biraz bahsedelim.

Web Sitesinde Online Rezervasyon Sisteminde Bulunan Özellikler

Rezervasyon Takip Modülü
Google SEO Çalışmaları
Meta-Tag Yönetimleri
Destinasyon Modülü
Kolay arayüzlü yönetim (admin) paneli
İngilizce, Almanca, Rusça dil desteği
Push E-mail API Desteği
SMS API Desteği
4 Dil için Sözlük Uygulaması
Haber & Duyuru ve Blog Modülleri
Fiyat Yönetimi
FAQ Modülü
Online Voucher Sorgulama ve Print-out Özelliği
XML Sitemap & Ping Modülü
Mobil Uyumlu Web Tasarım Teknolojisi
Canlı Destek Sistemi


Yukarıda bulunan tüm hizmetler Otalya Yazılım olarak özel yazılım hizmetlerimizdir. 2004 yılından günümüze kadar edindiğimiz tecrübemiz ve profesyonel kadromuz ile garantili ve en uygun fiyatlı web tasarım işleriniz referanslarımızı inceleyebilir, web sitesi yaptırmak için online olarak teklif alabilir veya ofisimize gelip bir çayımızı içebilirsiniz.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz