İşletmeniz için Trafik Kaynağı: Google Haritalar

|
İşletmeniz için Trafik Kaynağı: Google Haritalar

Öncelikle trafik kaynağı ibaresini kısaca netleştirelim. Bildiğimiz trafik yol durumu değil, ziyaretçi etkileşimini kastediyoruz.  Yol ve Trafik göstergeleri için faydalı uygulamaları başka bir yazıda ele alabiliriz.

  Google Haritalar arama sonularına dahil ettiği yakındaki işletmeler uygulaması ile, ziyaretçilerine daha efektif sonuçlar vermeyi ve doğru adrese yönlendirmeyi hedefliyor. 

Bu uygulama tabi ki, yerel firmalar için bulunmaz bir müşteri kaynağı demek oluyor. 

Firmanız Google Haritalarda Kayıtlı Değil mi? O halde firmanız kapalı !

Google getirilen yeni arama uygulaması ile yaptığınız aramaya, buluduğunuz şehir ve bölge bilgilerini de ekleyerek yerelleştirilmiş sonuçlar getiriyor. Tabi ki, bunun doğal sonucu , Google Maps ve Google My Business uygulamalarının sağladığı doğrulanmış işletmeler sonuçlarını ön plana sunarak, daha verimli arama deneyimi gerçekleştiriyor. Bu uygulama kısa zamanda benimsendi ve Türk kullanıcılar tarafından beğeniyle kullanılmaya devam ediyor.


Firmanız için  Google My Business  kayıtını yaptınız mı?

Henüz yapmamış iseniz, mutlaka yapmalısınız. Kayıt ve bilgi giriş ekranlarında problem yaşıyor ve yardıma ihtiyacınız var ise, Otalya e-Destek portalından yardım alabilirsiniz.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz