Hayatınızı Kolaylaştıran 10 Mobil Uygulama

|
Hayatınızı Kolaylaştıran 10 Mobil Uygulama

1 – Yandex Haritalar


Birçok harita uygulamasının aksine çevrenizdeki çoğu yeri görmenizi sağlayan Yandex Haritalar uygulaması, günlük hayatta gideceğiniz bir yeri bulmanızda size büyük kolaylık sağlar.

2 – Dropbox   


Günümüzde mobil cihazlarda, cihazın diğer tüm özelliklerinden çok ne kadar dosya depolayabildiği önemli bir özelliktir. Kullandığınız cihazın alanı dolduğu an imdadınıza Dropbox yetişiyor. Dropbox, kolay kullanışlı bir depolama uygulamasıdır.

3 – Google Keep


Bir sonraki gün için plan yapıyorsunuz ancak saatinde uygulayamıyor musunuz? O zaman Google Keep uygulaması tam size göre. İster yazılı, ister sesli, ister fotoğraf şeklinde notunuzu alın Google Keep’e hatırlatması için talimat verin o size zamanı geldiğinde hatırlatsın.

4 – Skyscanner


Skyscanner ile mobil cihazlarınızdan uygun fiyata uçak bileti satın alabilirsiniz. Yurtiçi veya yurtdışı uçuşlarınızı seçip arıyorsunuz ve Skyscanner sizin için firma ve uygun fiyat sıralaması yapıyor. Kullanışlı arayüzü ile kolaylıkla uçak bileti satın alabilirsiniz.

5 – HoverChat


Günlük hayatta video izlerken aynı zamanda mesajlaşmak isteyen kişiler için HoverChat uygulaması biçilmez kaftan. HoverChat uygulaması ile video izlerken ya da farklı bir uygulamadayken bile mesajlarınıza direk cevap verebiliyorsunuz.            

6 – Cover


Günlük hayatta sürekli kullandığınız uygulamaları Cover ile kilit ekranınıza ekleme şansınız oluyor. Ve böylece uygulamalara daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

7 – Snapseed


Snapseed piyasadaki rakiplerini yerle bir eden fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Fotoğraflarınıza canlılık katmak ve olduğundan farklı görünmesini istiyorsanız Snapseed’i denemelisiniz. Fotoğraf düzenleme konusundaki her işinizi Snapseed ile halledebilirsiniz.

8 – ACR (Görüşme Kayıt)


Acr, telefonda konuştuğunuz kişinin ve sizin sesinizi kaydetmeye yardımcı olur. Acr, hem gelen aramaları hem de giden aramaları süresiz ve ücretsiz olarak kaydetmenizi sağlar.

9 - AppLock


AppLock uygulaması ile mobil cihazınızdaki uygulamaları güvenli ve kolay erişilebilir şekilde şifreleyebilirsiniz. AppLock sadece uygulama kilitleme ile kalmıyor aynı zamanda video, resim vb. dosyalarınızı da saklamanıza yardımcı oluyor.

10 – 360 Security


Mobil cihazlarda gün içinde onlarca uygulama kullanırız fakat onları kapatmayı unuturuz ve arka planda çalışır dururlar. Kullandığımız uygulamalar cihazımızın önbelleğinin dolmasına neden olur. Önbelleği dolan cihazlarda ise yavaşlama, donma gibi sorunlar ortaya çıkar. 360 Security bu noktada yardımımıza koşuyor. 360 Security ile kolaylıkla uygulamaları arka planda sonlandırır ve uygulamaların önbelleğini temizleyebilirsiniz.  

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz