Antalya Web Tasarım'da Neden En İyiyiz?

|
Antalya Web Tasarım'da Neden En İyiyiz?

Otalya Yazılım olarak web tasarımda kendimize neden bu kadar çok güvendiğimizi sizlere de kısaca anlatalım istedik.  Aslında ekibimizin her biri mütevazi karaktere sahip. Ama bir araya gelince, verdiğimiz emek ve üretilen projelerde hiç bir zaman mütevazi davranmayız. Çünkü kalitemizin farkındayız.

Kaliteli İşi Uygun Fiyata Yapıyoruz

Web tasarım firmaları çok ucuz fiyatlara web sitesi tasarımı yaptıklarını söyleseler de anlaştığınız kişilerin ortaya çıkardıkları web sitesinde sonucun sizin istediğiniz gibi olmaması ya da hiçbir sonuç elde edilmemesi bu sektörde çok fazla karşılaşılan bir durum. Günümüzde internetin öneminin ve hayatımızdaki yerinin artmasıyla birlikte firmanızın internetteki kimliği yaptıracağınız web sitesidir. 

Kesinlikle ihtiyacınız olan üründen fazlasını satmıyoruz! Kullanmanıza gerek olmayan yada olmasa da olur özelliklerden arındırmaya çalışıyoruz ki, online iş çözümlerinizde başlangıç maliyetlerinizi mümkün olduğu kadar sizin için uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Tabi ki, verdiğimiz ürünlerin kalitesinde ve özverimizde herhangi bir değişiklik olmuyor.

Web sitenizin tasarımı, kodlaması ve içeriği firmanızın internetteki kimliğini yansıtır. Biz Otalya Yazılım olarak Antalya’da profesyonel kadromuz ile 2004 yılından bu yana sizlerin istekleri doğrultusunda web sitesi tasarımınızı yapıyoruz. Web sitesi yapımı sadece tasarımdan ibaret olmadığı gibi sizin yaptığınız iş ile alakalı web sitenize örneğin; online rezervasyon sistemleri, online transfer sistemleri, e-ticaret sistemi, vpos ile kredi kartı ile online ödeme ve tahsilat sistemleri ve daha sayamadığımız birçok sistem ile sadece size özel tasarım ve kodlama ile web sitenizi anlaşılan zamanda bitirip yayına açıyoruz.  Ve bunların hepsini yaparken size en uygun fiyat garantisini de veriyoruz.

Ücretsiz SEO Desteği ile daha ilk günden yükselişe geçin

Otalya Yazılım olarak büyümek isteyen her firmanın bir web sitesinin olmasını tavsiye ediyoruz. “Biz web sitemizi yaptırdık ancak insanlar sitemize nasıl ulaşacak?” gibi düşünceniz varsa size güzel bir haberimiz var. Otalya Yazılım tasarladığı web sitelerinde 3 aylık ücretsiz SEO desteği veriyor. Nedir bu SEO? Diyorsanız size; SEO Nedir? Nasıl Yapılır? Adlı makalemizi okumanızı öneriyoruz.  

Web Tasarım'da Garanti Veriyoruz

Makalemizin başında uygun fiyata web sitesi tasarımı yaptığını iddia eden kişilerin işlerini tamamlamadan ya da yarım bırakarak sizi mağdur ettiklerinden bahsetmiştik. Otalya, müşterilerinin isteklerine bir “iş” değil “proje” olarak baktığı için verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alacağınızın garantisini veriyoruz. Üstelik bunlardan ayrı olarak Otalya’da yıllık bakım ve destek ÜCRETSİZ. Yani bu demek oluyor ki siz yıllık hosting ödemelerinizin yanında ücretsiz olarak yıllık bakım ve destek hizmetine, yazılım garantisine sahip olabiliyorsunuz.

Antalya Web Sitesi Tasarımında Neden En İyisiyiz?

Siz de firmanız için veya kişisel bir web sitesi yaptırmayı düşünüyorsanız +90 242 321 92 82 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. Antalya’daki ofisimize gelip çayınızı, kahvenizi içerken güvenilir ve hızlı bir şekilde web sitenizin anlaşmasını yapabiliriz. 

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz