Antalya Web Sitesi Tasarımında Modül ve Fiyat Nasıl Belirlenir?

|
Antalya Web Sitesi Tasarımında Modül ve Fiyat Nasıl Belirlenir?

Web sitesi denildiğinde anda ilk aklımıza gelen, web sitenizin görünümüdür. Web sitenizin renkleri, içerikleri ve içeriklerin nasıl konumlandığı da, kaliteli bir web sitesi tasarımının başlıca maddeleridir.

Web siteniz, arama motorunda aratıldığı zaman, web sitenizin açılış hızı ile karşılaşacak kullanıcılarınız, Wordpress, Jomblo gibi hazır site ile tema giydirilmiş bir web site ile karşılaşırsanız, sayfalarda gezmekte zorlanacağınız muhtemelen olası bir sonuçtur.

Neden mi zorlanacaksınız? Wordpress, Jomblo üzerine kurulmuş web siteleri yıl içerisinde sürekli güncelleme ve yeni eklentiler ile donatıldığı için yeni sistem ile eski sistem uyuşmadığı için web siteniz yavaşlayacaktır. Bir de web sitenizi nasıl kullanacağınızı bilmediğiniz takdirde işleriniz çıkmaz bir yola girecektir.

Antalya web tasarım firmaları arasından sizler için web sitesi tasarımında ve her siteye uygun olarak tasarlanmış özel yazılım modülü ile içeriklerinizi kendiniz ekleyip, silebilir ve güncelleyebilirsiniz. Web sitenizin kontrolü artık sizin parmaklarınızın ucunda olacaktır.

Web sitenizi hangi sektör üzerine kuracağınıza bağlı olarak size özel bir web sitesi tasarlamaktayız. Gireceğiniz içerikler, resim ve yazılar için rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yönetim paneli oluşturuyoruz. Antalya web site tasarım yapanlar, içerisinden farkımızı sizlere yaptığımız Antalya e ticaret web siteleri, Antalya kurumsal web siteleri, Antalya responsive tasarımlar ve mobil uyumlu web siteleri gibi siteler yapmaktayız.

Peki bu kadar çok farklı Antalya web sitesi fiyatları hangi kriterlere göre belirlenir?

Antalya web tasarım firması olan, Otalya Yazılım siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda kullanılacak olan web sitenizin elementleri, resim mi? Yoksa yazı ağırlıklımı olacağı, etiketli sayfaya mı? Çoklu dil ve kategori içermesi gibi birçok temel adımlar web sitenizdeki fiyat aralığını etkileyecektir.

Örneğin tek dil ile yapılan bir web sitesinin fiyatı hemen hemen Antalya web sitesi firmaları içerisinde uygunluğu ile Otalya Yazılım dikkat çekmektedir. Birde bu web sitesine çoklu dil kategorisi eklendiği zaman fiyatımız ister istemez artmaktadır. 2 veya daha fazla dil seçeneği için ise çok fazla bir fiyat farkı olmayacaktır. Neden mi? Çünkü tek dil için yazılan bir web sitenin arka kısmındaki kod bölümünde çok fark olmayacaktır. Kullanılan tek dil iki veya daha fazla dil kategorisine ayrıldığı takdirde arka kısımdaki kod bölümünde uğraştırıcı bir şekilde çalışma yapılması gerektiği için tek dilden biraz daha fazla bir maliyete mal olacaktır.

Çoklu kategori için de aynı mantık geçerlidir. Yazılım kısmında bir uğraş gerçekleştirdiği için çoklu dil ile aynı özelliği taşımaktadır.

Size özel bir yazılım ile bir web sitesine sahip olmak istediğiniz an Antalya web tasarım firması olan Otalya Yazılım’ a internet üzerinden ya da 0242 321 92 82 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz