Antalya İnternet Sitesi Fiyatları

|
Antalya İnternet Sitesi Fiyatları

Antalya’da firmamızın diÄŸer web tasarım firmaları arasında daha çok tercih edilmesinin sebebi her zaman bütçeye uygun fiyatlarla web sitesi tasarımı yapmamızdır. Kurumsal firmaların bir web sitesinde istediÄŸi tüm özellikleri tasarladığımız web sitesinde bulundurarak profesyonel ekibimizce kısa zamanda ve uygun fiyatlı olarak web tasarım hizmeti vermekteyiz. Vizyonumuz her zaman iÅŸletmelerin ve kurumsal firmaların kendilerine özel web sitelerini yayına açarak daha fazla kitleye/müşteriye ulaÅŸması olmuÅŸtur. 

Antalya web tasarım firmaları içinde aldığınız fiyatları karşılaştırmak için size en akılcı çözüm yolunu gösterelim.

Web Tasarım Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Diğer Web tasarım firmalarında uygulanan fiyatlandırma politikası Otalya Yazılım'a benzer mi , bilmiyoruz. Fakat Otalya Yazılım'ın web tasarım fiyatlandırma ölçeklendirmesinde temel kriter Zaman'dır. Web tasarım ekibimizin söz konusu web tasarım projesi için ne kadar süre emek vereceğini bilmeden net fiyat veremiyoruz.

Bu yüzden web tasarım fiyatlarımız adil ve makuldür. Bunu haricinde geliÅŸtireceÄŸimiz proje için uygulamamız gereken ücretli bileÅŸenleri de analiz ederek net fiyat çıkarabiliyoruz.  Bu özel ücretli bileÅŸenler, SSL, Özel IP, E-mail API, Canlı Destek gibi websitelerde kullanılacak özel eklenti ve bileÅŸenlerdir.

Bu sektörde her zaman en iyisini üretmeye çalıştığımızdan dolayı müşteri memnuniyeti ve baÄŸlılığı bizim için çok önemli ve biz bu memnuniyeti her gün görmeye devam ediyoruz. 

Memnuniyetlerinden ve takdirlerindne dolayı tüm müşterilerimize teÅŸekkür ediyor sizi de web tasarım iÅŸleriniz için ofisimize bir çayımızı içmeye bekliyoruz. 


Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz