5 Maddede Sanal POS Nedir?

|
5 Maddede Sanal POS Nedir?

Günlük yaşamda kredi kartlarını her yerde kullanmaktayız. Bakkaldan ekmek alırken bile kart ile öder olduk. Kart kullanımının bu kadar yaygınlaşmasının üzerine günümüzde internetten yapılan alışverişlerde de kredi kartlarının kullanım oranı geçen yıllara göre %84 artış gösterdi. Bizler de size 5 maddede sanal pos nedir, nasıl kullanılır, artılarını anlatacağız.


1 – Online Satışlar İçin En Etkili Yöntemdir


Günümüzde bebek bezinden, köpek mamasına kadar her şey internet üzerinden satın alınır oldu. Online satışta en çok aranan özelik ise sitede kredi kartının kullanılabilmesi. Sanal pos online satışların artışı için en etkili yöntem olarak görülüyor.

2 – Rekabet Gücünü Olumlu Etkiler


Müşteri için ödeme kolaylığı sağlamanız sizi bir adım öne çıkaracaktır. Sanal pos kullanılan site sanal pos kullanılmayan sitelere göre daha çok tercih edilir. Bu yüzden rakiplerinizin önüne sanal pos ile ödeme kolaylığı sağlayarak geçebileceksiniz.

3 – Kısa Sürede Alışveriş Olanağı Sağlar


Sanal pos sayesinde kredi kartınız ile yaptığınız alışverişin ödemesini sadece telefonunuza gelecek onay kodunu ekrana yazarak saniyeler içinde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Web tasarım firmanızdan sanal pos entegrasyonu talep edebilir, müşterilerinizden kolayca tahsilat kabul edebilirsiniz.

4 – Sanal Pos ile Alışveriş Yapmak Güvenlidir.


Sadece telefonunuza gelecek onay kodu ile ödeme onaylandığı için başkaları tarafından kredi kartınız sanal posta kullanılamaz. Onay kodu girilmediği veya yanlış girildiği takdirde bankanız sizin ile iletişime geçerek paranızın güvenliğini sağlar. 

5 – Mobil Cihazlardan Sanal Pos Kullanımı Mümkündür.


Günümüzde mobil cihazlardan internet kullanım oranı gitgide artış göstermekte. Haliyle mobil cihazlardan alışveriş yapmak da online satışların en önemli maddesi halinde bulunmakta. Sanal pos mobil cihaz destekli olduğu için mobil kullanıcılar tarafından sitenin tercih edilebilirliğini arttırıyor.

Bu Yazıyı Beğendiyseniz, Paylaşabilirsiniz